Кога?

16 Май 2017г.
3 Август 2017г.
/ 48 часа /

Цели на курса

Курсът ще се фокусира върху създаване на приложения за iOS устройства: iPhone, iPad, iPod.

В курса ще научите как да програмирате на Swift, как да използвате вградените възможности на мобилните устройства, как да изграждате потребителски интерфейс, как да комуникирате със сървър.

Ако обмисляте промяна в кариерата, на курса ще научите всичко нужно, за да започнете работа като junior iOS разработчик със Swift.

Курсът ще се фокусира върху практическите аспекти на мобилното програмиране. По време на курса всеки курсист ще реализира 10 мобилни приложения.

След завършване на курса, курсистите ще имат достатъчно познания как да програмират за iOS и да публикуват приложенията си в Apple App Store – най-големия пазар за мобилни апликации.

За кого е предназначен курсът

Курсът е предназначен за хора, които искат да се научат да създават приложения за най-използваните мобилни устройства в света – iPhone и iPad, а също така и за такива, които искат да добият практически опит с най-новия език за програмиране, създаден от Apple, Swift 3.0.

След завършване на курса ще имате достатъчно знания, за да създавате сами напълно функционални приложения за iOS устройства и свободно да използвате езика Swift 3.0.

НЕ Е НУЖНО да имате предишен опит със създаване на мобилни приложения. Препоръчително е да имате познания за поне един обектно ориентиран език за програмиране (C#, JavaScript, Java, C++, Python, PHP и други).

Вижте някой от проектите, които ще правим на курса.

Отзиви

Едно от най-полезните неща за мен беше това че самият курс беше изцяло практически ориентиран, с реални примери и разработване на различни по вид приложения, което е доказано най-добрият начин да учиш нов език за програмиране. Макар че имах добра основа на която да стъпя, научих адски много полезни и нови неща. За Христо само мога да кажа че е страхотен лектор и човек от който определно има какво да се научи.

Владислав Димитров

Спокойната атмосфера, методите на преподаване, както и изключителният професионализъм и опит на Христо ми помогнаха бързо и лесно да усвоя Swift. Отлично проведен курс и получени знания с лекота.

Белон Манукян

Swift курса на Христо е отлична възможност за програмисти с опит да придобият бързо iOS development умения.

Стойчо Монев

Курсът по Swift, който Христо ръководеше много увлекателно, ми позволи да се запозная с разработването на приложения за iOS. Лекторът представи езика за програмиране изключително добре, като се фокусира върху писането на реални приложения. Христо не спести и подробности относно тестването и публикуването на вече готово приложение в App Store. Всичко това, в допълнение към приятелската настройка на преподавателя, допринесе за един много интересен и успешен курс.

Пламена Раднева

Дни и продължителност на курса

Курсът ще се провежда два пъти седмично в продължение на 3 месеца, с обща продължителност 48 часа.

Дни за провеждане на курса

1 Вторник от 19:00 до 21:00

2 Четвъртък от 19:00 до 21:00

Просъедини се към събитието

Facebook Събитие

Христо Лесев Software Developer, PhD

Христо е девелъпър по душа, лектор и предприемач. След 10 годишен професионален път със C++ и C# той се отдава на разработката на мобилни приложения. През последните 5 години работи с Obective-C, Cordova и Adobe AIR, но излизането на Swift го превръща в ревностен негов евангелист.

Съавтор e на книгата "Migrating to Swift from Flash and ActionScript", която е в топ 15 на най-продаваните книги в категорията "Mac OS X Programming" на Amazon

Извън Swift, Христо има маниакално влечение към компютърната графика. Воден от този си нездрав интерес защитава докторска степен по компютърна графика във ФМИ на ПУ.

CodiCamp запазва правото си да променя условията, датите и часовете за провеждане на курса, като изрично уведоми участниците за тези промени.