Кога?

15 Яануари 2018г.
4 Април 2018г.
/ 48 часа /

Цели на курса

Курсът ще се фокусира върху писането на автоматизирани тестове със Selenium WebDriver и Java. Програмата е разработена така, че да ви даде основни знания в програмирането с Java. Програмата предвижда още въведение в Load и Stress тестването посредством Jmeter Tool.

Курсът е предназначен за хора с малък или никакъв опит в програмирането, особено подходящ за manual тестери и QA, които са решили да разширят познанията си в областта на автоматизираното тестване. Не е нужен предишен опит в автоматизирането, нужно е само голямо желание за работа и развитие. За да изпълним всичко намислено в програмата на курса е задължително ползването на личен лаптоп.

Вижте видеото на колегите от Guru99 за това какво всъщност е QA Automated Testing

Дни и продължителност на курса

Курсът ще се провежда два пъти седмично в продължение на 3 месеца, с обща продължителност 48 часа.

Дни за провеждане на курса

1 Понеделник от 19:00 до 21:00

2 Сряда от 19:00 до 21:00

Просъедини се към събитието

Facebook Събитие

Емил Бибиновски QA Engineer

Казвам се Емил Бибиновски. Завършил Техническият Университет. Работя като QA Engineer. Винаги съм имал интерес към нови технологии и разработки. В QA сферата съм от две година и половина.

Допада ми идеята за откриването на дори и най-малките дефекти при разработка на софтуер.Tестването е предизвикателство, а доброто тестване е в основата на качественият софтуер.

CodiCamp запазва правото си да променя условията, датите и часовете за провеждане на курса, като изрично уведоми участниците за тези промени.