Кога?

16 Януари 2018г.
5 Април 2018г.
/ 48 часа /

Цели на курса

Курсът ще запознае учащите с естеството и процеса при разработването на уеб приложения, като ще се обхванат фундаменталните технологии използвани за тази цел: HTML, CSS, GIT, SASS и др.

В обучителния процес, ще се наблегне на практика и казуси със сходни такива от реалната работна обстановка.

Крайната цел на обучението е да осигури солидни базови познания и практически умения на учащите, нужни им да изграждат свободно, качествена и семантично коректна кодова част на един уеб интерфейс, с помоща на съвременните технологични похвати.

Курсът е предназначен за хора с малък или никакъв опит в програмирането и софтуерната разработка, които имат интерес да се запознаят с задвижващите механизми и разработването на една уеб страница. Препоръчително е кандидатите да имат средно ниво на четим английски език.

Вижте видеото на колегите от Galvanize за това какво всъщност е да си Front End Developer

Дни и продължителност на курса

Курсът ще се провежда два пъти седмично в продължение на 3 месеца, с обща продължителност 48 часа.

Дни за провеждане на курса

1 Вторник от 19:00 до 21:00

2 Четвъртък от 19:00 до 21:00

Просъедини се към събитието

Facebook Събитие

Атанас Ружин Front End Developer

Наско се занимава с уеб технологии повече от 10 години, от които над 6 професионално. Една от по-интересните му насоки са UI/UX изработка и оптимизация, анимации и иновативни интерфейсни решения.

В момента е на hype вълната за dev автоматизации, nodejs и всякакви други щуротии.

CodiCamp запазва правото си да променя условията, датите и часовете за провеждане на курса, като изрично уведоми участниците за тези промени.