Кога?

15 Февруари 2017г.
8 Май 2017г.
/ 48 часа /

Цели на курса

Курсът ще запознае учащите с естеството и процеса на разработването на уеб приложения, като ще се обхванат фундаменталните технологии използвани в разработването на уеб интерфейси: HTML, CSS и JavaScript.

В обучителният процес ще се наблегне на HTML, CSS и JavaScript езика, като се започне от основната им концепция и се стигне до тяхното приложение във съвременната уеб разработка. Крайната цел на обучението е да осигури солидни базови познания и практически умения на учащите, нужни им да изграждат свободно качествена и семантично коректна кодова част на един уеб интерфейс.

Курсът е предназначен за хора с малък или никакъв опит в програмирането, които имат интерес да се запознаят с задвижващите механизми на една уеб страница. Ако се забавляваш да правиш уеб дизайн, интересно ти е как се създава една страница, искаш да се реализираш в сферата на IT, или просто обичаш да човъркаш технологии, курсът ще ти помогне да разбереш повече за езиците за маркиране, стилизиране и програмиране на web user interface-а.

Вижте видеото на колегите от Galvanize за това какво всъщност е да си Front End Developer

Дни и продължителност на курса

Курсът ще се провежда два пъти седмично в продължение на 3 месеца, с обща продължителност 48 часа.

Дни за провеждане на курса

1 Понеделник от 19:00 до 21:00

2 Сряда от 19:00 до 21:00

Просъедини се към събитието

Facebook Събитие

Станислав Куманов Front End Developer

Стан се занимава с Front End Development от повече от 5 години. В последно време обожова да разглежда статии и github repo-та, с които да насмогне скоростното развитието на Front End Development сектора с всичките препроцесори, task runner-и, linter-и и постоянно изкачащи нови и нови html/css/js базирани библиотеки за всякакво олекотяване и улесняване на работата.

Любимия мохабет, когато става за дума за работа в web среда е "Защо да изгубиш няколко часа в четене на опътването, когато можеш да си блъскаш главата 2 седмици върху минимален проблем".

IDE по избор "Webstorm" OST "SoundCloud".

CodiCamp запазва правото си да променя условията, датите и часовете за провеждане на курса, като изрично уведоми участниците за тези промени.